Anlık Bildirim

Gmail, iPhone X'un ekranını tam olarak kullanabilecek şekilde güncellendi

Arama devi Google, Gmail uygulamasını güncelleyerek iPhone X'daki çentikli ekranı destekleyecek hale getirdi. Uygulamayla artık Google dışındaki e-posta hesapları da kullanılabiliyor.
Apple öncekilerden biraz daha büyük ekranla gelen iPhone 5'i piyasaya sürdüğünde, geliştiricilerin uygulamalarını büyük ekranı destekleyecek şekilde güncellemeleri zaman almıştı. iPhone X ile bu durumu yeniden yaşayacağız gibi görünüyor ancak Gmail kullanıcıları beklemek zorunda kalmayacak.
Google geçtiğimiz günlerde Gmail uygulamasını, iPhone X'daki çentikli ekranı destekleyecek şekilde güncelledi. Bu da uygulamanın artık daha büyük ve daha yüksek çözünürlüklü ekranla tamamen uyumlu olduğu anlamına geliyor. E-posta istemcisi yeni güncemeleyle iPhone X'un 5.8 inçlik Super Retina HD ekranını tam olarak kaplayan bir kullanıcı arayüzüne sahip oldu.

Google Haritalar da iPhone X güncellemesi almıştı

Öte yandan Gmail artık kullanıcıların Google dışındaki e-posta hesaplarını IMAP aracılığıyla eklemesine izin veriyor. Bunun dışında işlevsel olarak başka bir değişiklik yok. Gmail, Google'ın iPhone X için güncellediği en son uygulama oldu. Şirket daha önce Google Haritalar'ı iPhone X'un ekranınına uyumlu hale getirmişti. Arama devinin zamanla tüm uygulamalarını bu şekilde güncellemesi bekleniyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4814 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim