Anlık Bildirim

Google Duo, 100 milyon yükleme barajını aştı

Android ve iOS platformlarında yüksek kalitede görüntülü ve sesli görüşme yapılmasını sağlayan Google Duo uygulaması 100 milyon yükleme sayısını geride bıraktı...
Birkaç ay önce  Google Play Store'da 50 milyon indirme sayısına ulaşan Google Duo, şimdi 100 milyon barajını aşmış durumda. Bu başarı uygulamanın 100 milyondan fazla aktif kullanıcısı olduğu anlamına gelmese de, kullanıcılar arasında gittikçe popülerlik kazandığını gösteriyor.
 
Uygulama geçen yılki Google I/O konferansı sırasında Allo uygulamasıyla birlikte kullanıma sunulmuştu. Duo, Apple'ın FaceTime ve Microsoft'un Skype uygulamalarına karşı arama devinin bir cevabıydı. Başlangıçta uygulamanın sadece görüntülü görüşmeyi desteklemesi, rakiplerinden geride kalmasına neden oldu. Ancak şirket birkaç ay önce sesli arama özelliğini sunmasıyla birlikte bu durum değişti.
 
Google Duo basit ve kullanımı kolay bir uygulama olarak öne çıkıyor. En önemlisi de -Google'ın iddialarına göre- yüksek miktarda veri tüketmemesi. Ayrıca uygulamanın düşük bağlantı hızlarında da başarılı bir performans gösterdiğini belirtelim. Google Duo'yu buraya tıklayarak Play Store üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim