Anlık Bildirim

Google Görevler uygulaması yayınlandı

Google, bu sıralarda yeni uygulamalarını duyurmaya devam ediyor. Şimdi de işlerinizi takip edebileceğiniz bir uygulama duyurdu. Google Görevler uygulaması işlerinizde verim sağlayamanızı hedefliyor
İşlerinizi düzene sokup, yapmanız gerekenleri aksatmamanız için Google tarafından bir uygulama yayınlandı. Google Görevler uygulaması her ne kadar uygulama marketlerindeki birçok benzeri uygulama gibi çalışsa da, diğer Google hizmetleriyle senkronizasyon sağlayabilmesi uygulamayı ön plana çıkartıyor. Ayrıca uygulama basit arayüzü sayesinde karmaşık işlemlerin kolayca yapılabilmesini de sağlıyor.
Google Görevler ile Gmail ve Google Takvim üzerinden oluşturmuş olduğunuz görevleri kontrol edebiliyorsunuz. Oluşturduğunuz görevlere alt işlemler sıralayabilir veya daha fazla ayrıntı ekleyerek anlaşılabilir bir liste oluşturabilirsiniz. Bildirim özelliğini açarsanız da girmiş olduğunuz işlemin tarihi geldiği zaman size bildirim sunabiliyor. Uygulamanın hem iOS hem de Android işletim sistemi ile çalışan cihazları desteklediğini belirtelim.
Google Görevler: App Store II Google Play Store 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim