Anlık Bildirim

Google Haritalar artık iPhone X'un ekranını destekliyor

App Store'daki uygulamalar yavaş yavaş iPhone X'un ekran tasarımını destekleyecek şekilde güncellenmeye başladı. Google Haritalar artık iPhone X'da tam ekran çalışabiliyor.
İlk bakışta iPhone X, iPhone 8 Plus'a kıyasla fiziksel olarak daha küçük görünebilir ancak cihazın daha büyük ve yüksek çözünürlüklü bir ekranı var. Bazı uygulamaların istediğiniz gibi görünmemesinin nedeni de henüz bu ekrana göre güncellenmemiş olmaları.
Sonuç olarak tüm uygulamalar olmasa da büyük bir çoğunluğu iPhone X'in büyük ekranı ve yüksek çözünürlüğünü destekleyecek şekilde güncellenecek. Hatta arama devi Google bu süreci başlatmış bile. Şirket kısa bir süre önce Google Haritalar için iPhone X'un ekranını destekleyen ve kenardan kenara tasarımı tam olarak kullanan bir güncelleme yayınladı.

Google Haritalar artık iPhone X'da tam ekranı kaplıyor

Yukarıdaki görselden de görebileceğiniz gibi soldaki iki resim Google Haritalar'ın güncellemeden önce ekranın tamamını kaplamadığını ortaya koyarken sağdaki iki resim uygulamanın artık daha çarpıcı bir şekilde tam ekranı kaplayabildiğini gösteriyor. Güncelleme şu anda kullanıma sunulmuş durumda, dolayısıyla iPhone X kullanıcıları iTunes App Store aracılığıyla yeni sürümü indirebilirler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim