Anlık Bildirim

Google artık indirimli uygulamalarda eski fiyatı da gösteriyor

İndirimli bir Android uygulamasının önceki fiyatını da merak edenler için Google yeni bir özellik hayata geçirdi. Artık indirimin yanında eski fiyat da yazacak.

Sık sık uygulama mağazalarında özel indirimler veya ücretsiz hediyeler sunulduğunu görüyoruz. Bu uygulamaları takip ederken eski fiyatının ne olduğunu merak etmeyen yok gibidir. Google bu merakımızı gidermeye başladı.

Eski fiyatlar da görünüyor

Play Store uygulamasında göze çarpan yenilik, indirimdeki uygulamaların ve oyunların eski fiyatlarını da gösteriyor. Böylece kullanıcılar ne kadar indirim yapıldığını görerek satın alma kararı verebilecek. Daha önce bu yenilik filmler ve kitaplarda başlamıştı.

Önceki fiyatlar hem içeriğin kendi sayfasında hem de listeleme sayfasında görülebiliyor. Ayrıca yapılan indirimlerin ne kadar süreceği de mobil uygulamada ziyaretçilere gösteriliyor.

Yeni özellik indirim kampanyalarının tamamlayıcısı gibi oldu. Daha önce fiyat neydi, şimdi ne oldu veya satın almaya değecek kadar bir indirim yapıldı mı gibi sorular cevap bulmuş olacak. Bu özelliğin kullanıcılar yanında geliştiriciler için de yardımcı olacağı düşünülüyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim