Anlık Bildirim

Google ilginç bir fotoğraf düzenleme uygulaması üzerinde çalışıyor

Google, kullanıcıların birbirleriyle fotoğraflar paylaşabileceği ve paylaşılan fotoğrafların düzenlenebileceği bir sosyal paylaşım uygulaması üzerinde çalıştığını açıkladı.

Google ilginç bir fotoğraf düzenleme uygulaması üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör
 

TechCrunch tarafından paylaşılan habere göre teknoloji devi Google, sessiz sedasız yeni bir uygulama üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Şimdilik ismi bilinmeyen bu uygulama, elde edilen bilgilere göre kullanıcıların fotoğraflar düzenleyebileceği ve birbirleriyle paylaşabileceği bir çeşit sosyal paylaşım uygulaması olacak.

Sıradan sosyal paylaşım uygulamalarından biraz daha farklı olacak bu yeni uygulama, yalnızca fotoğrafların düzenlenmesi ve paylaşımı için özelleştirilmiş bir içeriğe sahip olacak. Kullanıcılar bu uygulama üzerinden kendi gruplarını kurabilecek ve gruplarda paylaşılan fotoğraflar üzerinde çalışabilecek.

 

Google Photos, YouTube, Google görsel arama gibi platformlarda kullanılan fotoğraf düzenleme, arama ve kategorilendirme teknolojilerinin de bu yeni uygulamada yer alabileceği düşünülüyor.

Uygulamanın ne zaman resmi olarak tanıtılacağı henüz belli değil ancak 17 Mayıs tarihinde başlayacak olan Google I/O etkinliğinde tanıtılabileceği yönünde söylentiler mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim