Anlık Bildirim

Google'dan Android için yeni kişisel güvenlik uygulaması: Güvenilir Kişiler

Google tarafından yayınlanan Güvenilir Kişiler uygulaması, acil durumlarda sevdiklerinizle konum paylaşımı yapabilmenizi sağlıyor. Hem de internet olmasa veya telefonunuzun pili bitse bile...
Google'ın kısa bir süre önce yayınladığı Güvenilir Kişiler uygulaması, alışılmış bir güvenlik uygulaması değil. Arama devi belirli bir Android kullanıcı kitlesini hedefliyor bu nedenle Güvenilir Kişiler'in telefonunuzu/tabletinizi istenmeyen saldırılardan koruyacak çok karmaşık bir uygulama olmasını beklemeyin.
Güvenilir Kişiler, kullanıcıların bulundukları konumu sevdikleriyle her zaman, her yerde, ancak özellikle acil durumlar ortaya çıktığı anda paylaşmalarını sağlayan kişisel bir güvenlik uygulaması olarak tanımlanıyor. İnternet bağlantınız olmadığında veya telefonunuzun pili bittiğinde bile çalışabiliyor. Android uygulamasını yüklediğinizde size en yakın arkadaşlarınızı ve ailenizi güvenilir kişi olarak ekleyebiliyorsunuz ve bu kişiler sizin etkinlik durumunuzu görebiliyorlar.
Kendinizi güvende hissetmediğiniz bir yerde bulunursanız, konumunuzu derhal güvenilir kişilerle paylaşabilirsiniz. Güvenilir kişileriniz sizin için endişelendiriyorsa, bulunduğunuz yeri görmek için istekte bulunabiliyorlar. Her şey yolundaysa isteği reddedebiliyorsunuz; ancak yanıt veremeyecek durumdaysanız konumunuz otomatik olarak paylaşılıyor. Güvenilir Kişiler artık Google Play Store aracılığıyla ücretsiz olarak indirilebilir durumda. Android 4.1 ve sonraki sürümleri çalıştıran tüm cihazlarla tamamen uyumlu olduğunu da ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3283 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, app ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim