Anlık Bildirim

Google'ın görüntülü arama uygulaması Duo, Android'in FaceTime'ı oluyor

Arama devi Google, geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğu görüntülü arama uygulaması Duo'yu, Android telefonlara entegre etmeye yönelik ilk adımını attı. Konuyla ilgili detaylar haberimizde...
Google'ın görüntülü arama uygulaması Duo geçtiğimiz sene kullanıma sunulmuş ve başarılı olup olmayacağı merak uyandırmıştı. Zira alternatif onlarca haberleşme uygulaması varken insanların bir başka uygulamaya ihtiyaç duymayacağı düşünlüyordu. Ancak arama devi pes etmeyerek uygulamayı geliştirmeye devam etti ve Duo, 100 milyon yükleme sayısını geçmeyi başardı.
Gelen yeni haberlere bakılırsa Google, Duo'yu -Apple'ın FaceTime'ı gibi- Android sistemine entegre etmeye yönelik ilk adımını atmış durumda. Yayınlanan bir blog yazısına göre Duo, ilk Pixel telefonların yanı sıra Android One ve Nexus cihazlara entegre görüntülü arama uygulaması oluyor. Ayırca Pixel 2'nin de bunların arasına katılacağını belirtelim.
Ürün yöneticisi Jan Jedrzejowicz tarafından kaleme alınan yazıda "Bu deneyimimizi zamanla daha fazla Android cihaza getirmek için operatör ve cihaz ortaklarımızla birlikte çalışıyoruz" ifadeleri yer alıyor. Yeni görüntülü arama entegrasyonu Google Duo veya 4G, 4.5G şebekeler üzerinden yüksek kalitede sesli ve görüntülü arama yapılabilmesini sağlayan ViLTE aracılığıyla çalışacak. Aramayı yapan kişi ve karşı tarafın operatörü ViLTE'yi destekliyorsa görüntülü arama bu servis üzerinden gerçekleşecek. Desteklemiyorsa Duo uygulaması üzerinden görüşülecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8393 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim