Anlık Bildirim

Google'ın pil uygulaması Play Store'da yayınlandı

Android'in sistem uygulamaları bir bir Play Store'daki yerini almaya devam ediyor. Google, Device Health Services isimli pil uygulamasını uygulama mağazasına yükledi.
Google, Android işletim sisteminin bir parçası olan uygulamaları Play Store'da bağımsız olarak yayınlama geleneğini sürdürüyor. Arama devi kısa bir süre önce de Device Health Services isimli pil uygulamasını Android uygulama mağazasında kullanıma sundu.
Uygulama sadece Nexus ve Pixel cihazlarda ön yüklü şekilde geldiği için diğer markaların akıllı telefonlarında çalışmıyor. Google'ın sistem uygulamalarını Play Store'a yüklemesindeki amaç, Android yükseltmesini beklemeye gerek kalmadan ayrı ayrı ve daha hızlı güncellenebilmelerini sağlamak.
Uygulama henüz dünya geneli için kullanılabilir durumda değil. Şu an için sadece ABD'li kullanıcılar tarafından indirilebiliyor ancak kısa süre içerisinde diğer bölgeler için erişilebilir hale gelmesini bekliyoruz.
Device Health Services isimli uygulama telefonunuzun pil kullanım durumunu ve şarjınızın ne kadar süre dayanabileceğini gösteriyor. Uygulama Play Store'a yüklendiği için Android sistem güncellemelerini beklemeye gerek kalmadan çok daha hızlı güncelleme alabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14726 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim