Anlık Bildirim

HTC'nin kişisel asistanı Sense Companion artık Google Play Store'da

HTC'nin sadece premium U Ultra ve U Play modellerinde yer alan kişisel yardımcısı Sense Companion artık diğer HTC sahipleri tarafından da kullanılabilecek. Uygulama Google Play Store'daki yerini aldı.
HTC, Sense Companion'dan ilk olarak en yeni premium akıllı telefonları HTC U Ultra ve U Play'in duyurulması sırasında bahsetmişti. Her iki telefonda da yer alan sanal kişisel yardımcı artık diğer HTC sahipleri tarafından da kullanılabilecek.
HTC Sense Companion an itibariyle Play Store'da yerini almış durumda ve şirket uygulamayı "sizi her geçen gün daha fazla tanıyan ve her gün yaptıklarınızı öğrenen bir kişisel yardımcı" olarak tanımlıyor. Uygulama, zaman içinde gelişerek kullanıcılara uygun öneriler ve bilgiler sağlayabilmek üzere tasarlanmış.
HTC, Sense Companion uygulamasının üçüncü taraf web sitelerinden ve veritabanlarından bilgi aldığını söylüyor. Yani bu da bilgi sağlamak için uygulamalara ve kullanıcıların gerçekleştirdiği çevrimiçi aramalara erişim sağlaması gerektiği anlamına geliyor.

Sesli etkileşim desteği yok

Sense Companion, kullanıcılara bulundukları konum çevresindeki restoran önerilerini, hava tahminlerini, haftalık adım sayısı gibi bilgileri sağlayabiliyor. Ne yazık ki, beklendiği gibi sesli etkileşimi desteklemiyor. Yani en azından şimdilik yapay zeka (AI) destekli sanal asistan pazarında söz sahibi olması mümkün değil. HTC, uygulamanın özelliklerini uzun vadede zenginleştirebilirse ortaya iyi bir şeyler çıkacak gibi görünüyor.
HTC Sense Companion, aynı zamanda eğer kar yağacaksa daha kalın giyinmenizi ve evden biraz daha erken çıkmanızı önerebiliyor. Ayrıca uzun yolculuklarda yanınıza batarya bankanızı almanız konusunda hatırlatmada bulunabileceği gibi hafta sonu için dışarıdayken size bir restoran önerip rezervasyon bile yapabiliyor. Uygulamayı HTC marka akıllı telefonunuza indirmek için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Google Play Store: HTC Sense Companion
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7834 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim