Anlık Bildirim

Metin tabanlı durum mesajı WhatsApp’a geri dönüyor

Metin tabanlı durum mesajlarının kaldırılması kullanıcıdan oldukça tepki görmüştü. Facebook eleştirileri dikkate aldı ve eski özelliği tekrar entegre etmeye karar verdi.

Son dönemde sosyal ağlarda yaygınlaşan trende ayak uyduran WhatsApp, durum mesajlarını sunu görselleri şekline dönüştürmüştü. Firma yine de metin tabanlı durum mesajlarının kaybolmasını istemeyenleri ihmal etmeyecek.

Eskiye dönüş

Firmanın beta sürümlerinde denediği yeni özellik metin tabanlı durum mesajlarını geri getiriyor. Hakkında ismini alacak özelliğin arayüzde nereye yerleşeceği henüz bilinmiyor anca mevcut Durum sekmesi içerisinde görünmesi bekleniyor.

Durum mesajını ayarlar kısmındaki Hakkında ve Telefon Numarası menüsünden değiştirebiliyorsunuz. Metin mesajı hiç bir şekilde kaybolmuyor ve hazır şablonları da kullanabiliyorsunuz. Ayrıca arkadaşınızın durum mesajını da kendi profilinde görebiliyorsunuz.

Metin tabanlı durum mesajlarının kaldırılması kullanıcıdan oldukça tepki görmüştü. Sürekli silindiği için sık sık durum mesajı ayarlamak pek çok kullanıcı için oldukça zor. Facebook’un tekrardan özelliği geri getirmesi memnuniyet verecektir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8987 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, WhatsApp ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim