Anlık Bildirim

Microsoft Edge artık iPad ve Android tabletleri de destekliyor

Microsoft'un web tarayıcısı kısa bir beta test döneminin ardından, iOS ve Android tabletleri resmen desteklemeye başladı. Tarayıcının güncel sürümleri artık tabletlere uyumlu şekilde çalışıyor.
Microsoft, Edge tarayıcısını mobil platforma taşıdığında gelecekte iPad ve Android tabletlere de uyumlu olacağını açıklamıştı. Şirket bu ayın başlarında iPad için bir önizleme sürümü yayınladı. Kısa bir beta test sürecinin ardından Microsoft Edge nihayet Android ve iOS'taki en son güncellemeleriyle tabletleri de desteklemeye başladı.
Yazılım devi Edge tarayıcısının iOS ve Android sürümlerini 2017'de yayınlamıştı. Uygulama mobil platforma Okuma Listesi, Yeni Sekme Sayfası, Okuma Görünümü gibi Windows 10 yüklü bilgisayarınızda kullanmaya alışık olduğunuz özellikleri de beraberinde getirdi. Tarayıcının mobil sürümü PC'de devam etme yeteneğine sahip. Böylece kullanıcılar göz attıkları sayfayı bilgisayarlarında hemen açıp kaldıkları yerden devam edebiliyorlar.

Tabletler için kullanılmaya hazır

Edge'in iPad ve Android tabletler için kullanıma sunulan sürümü de aynı özelliklere sahip. Hatta koyu tema seçeneği bile var. Acak iOS 11 bölünmüş ekran desteği sunmadığı için iPad kullanıcılarının tarayıcıyı başka bir uygulamanın yanında çalıştırmaları mümkün olmayacak. iOS ve Android platformları için güncellenmiş Microsoft Edge tarayıcısı, App Store ve Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirilebilir durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2564 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim