Anlık Bildirim

Microsoft Edge tarayıcısının Android versiyonuna çeviri özelliği geliyor

Microsoft'un Android ve iOS platformları için ürettiği internet tarayıcısı Microsoft Edge'e çeviri özelliğinin geleceği açıklandı. Yeni özellik şimdilik Android uygulamasında olacak.
Microsoft Edge tarayıcısı, mobil cihazlar için iyi bir alternatif olma yolunda ilerliyor. Redmond merkezli yazılım devi, Android ve iOS versiyonu bulunan tarayıcıya, web sitesi çeviri özelliğinin geleceğini açıkladı. Ancak bu özellik şimdilik sadece Android platformunda aktif olacak.

Çeviri özelliğinin iOS'a ne zaman geleceği belli değil

Bugün, Microsoft Edge'in 42.0.0.2222 sürüm numaralı beta versiyonu, otomatik çeviri özelliği de dahil olmak üzere çeşitli güncellemeler aldı. Artık Edge tarayıcısı ile ziyaret ettiğiniz bir web sayfasını, otomatik olarak istediğiniz herhangi bir dile çevirmeniz mümkün hale geldi.
Bazı performans iyileştirmeleri de alan tarayıcının bu yeni özelliğini kullanmak için Beta versiyonunu indirebilirsiniz. Eğer Microsoft Edge'in kararlı sürümünü kullanıyorsanız, güncellemenin gelmesini beklemeniz gerekiyor. Çeviri özelliğinin iOS versiyonuna ne zaman geleceği ise henüz netlik kazanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim