Anlık Bildirim

Microsoft Edge'in Android sürümü kullanıma hazır

Yazılım devi Microsoft, geçtiğimiz hafta bir açıklama yaparak yeni nesil web tarayıcısını iOS ve Android platformlarına taşıdığını duyurmuştu. Microsoft Edge'in Android sürümü kullanıma sunuldu.
Geçtiğimiz hafta başında Microsoft'un Edge tarayıcısını mobil platformlara getirebileceği bildirilmişti. Hemen ardından ise Microsoft resmi bir açıklama yaparak Edge'in iOS ve Android sürümlerini duyurdu. Tarayıcı başlangıçta iOS için yayınlanmış ve yazılım devi Android sürümünün yakında geleceğini söylemişti. Şirket kısa süre önce Android platformu için hazırlanmış Microsoft Edge uygulamasını kullanıma sundu ve şu an indirilebiliyor.
Android kullanıcıları artık Google Play Store aracılığıyla Microsoft Edge'in beta sürümünü cihazlarına yükleyebilirler. Daha önce tarayıcıyı Windows 10 bilgisayarlarında kullanmış olanlar Okuma Listesi, Yeni Sekme Sayfası ve Okuma Görünümü gibi çoğu özelliğin mobil uygulamada yer aldığını görecektir.
Edge tarayıcısının Android sürümü PC'de devam etme özelliği sunuyor. Böylece kullanıcılar göz attıkları sayfayı bilgisayarlarında açıp kaldıkları yerden devam edebilecekler. Uygulama henüz beta olduğu için bazı gelişmiş özelliklere sahip olmadığını belirtelim. Cortana entegrasyonu yok ve web sayfalarında çizim yapmak mümkün değil.
Şu an için tarayıcının reklam engelleme ve uzantı desteği de yok. Bu gelişmiş özelliklerin Microsoft Edge'in Android sürümüne eklenmesi biraz zaman alabilir. Tarayıcıyı denemek isteyenler buraya tıklayarak Google Play Store üzerinden cihazlarına yükleyebilirler. Uygulamanın Android 4.4 KitKat ve daha yeni sürümle çalışan cihazlarla uyumlu olduğunu belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3833 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft edge, web tarayıcı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim