Anlık Bildirim

Microsoft, telefondan PC'ye fotoğraf aktarımını kolaylaştıran uygulama çıkardı

Microsoft, iOS ve Android cihazlardaki fotoğraf ve videoları Wi-Fi üzerinden hızlıca Windows PC'lere aktarmayı sağlayan Photos Companion uygulamasını kullanıma sundu.
Akıllı telefonunuzla fotoğraf ve video çekmeye meraklıysanız, çektiğiniz bu görüntülere dizüstü veya masaüstü bilgisayarınız da dahil olmak üzere tüm cihazlarınızdan erişebilmenin ne derece güzel bir duygu olduğunu anlıyorsunuz demektir.
Ne yazık ki, Microsoft OneDrive veya Google Drive gibi bulut yedekleme servisini kullanmıyorsanız fotoğrafları bilgisayarınıza manuel olarak aktarmak zahmetli ve uzun bir süreci de beraberinde getiriyor. Özellikle de fotoğraflarınız mobil cihazınızın depolama alanının önemli bir bölümünü kaplıyorsa.

Wi-Fi üzerinden Windows 10 PC'nize fotoğraf aktarın

Microsoft'un deneysel Garage projesi kapsmında geliştirilen Photos Companion isimli uygulama iOS ve Android cihazlar için kullanıma sunuldu. Mobil cihazınız ve Windows 10 PC'niz arasında fotoğraf ve video aktarımı yapmanızı sağlayan uygulama, bu işlemi Wi-Fi üzerinden çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.
Fotoğraflarınızı PC'nize her aktarmak istediğinizde bilgisayarınızın Windows 10 Fotoğraflar uygulaması tarafından oluşturulan kodun Photos Companion uygulamasındaki yerleşik QR kod tarayıcı tarafından okunması gerekli. Daha sonrasında ise görüntü aktarımını başlatabiliyorsunuz. Denemek isterseniz Microsoft'un sunduğu bu yeni uygulamayı cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7600 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, fotoğraf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim