Anlık Bildirim

Mobil yarış oyunlarına taze kan: Grid Autosport iOS için duyuruldu

Yaklaşık üç yıl önce konsollara ve PC platformuna çıkış yapan GRID: Autosport mobil platformlara geliyor. Yayınlanan kısa video etkileyici duruyor. İşte detaylar:
Mobil yarış oyunlarına baktığımız zaman Real Racing 3 ve Asphalt 8'den beri adından söz ettiren güçlü bir oyun çıkmadığını görüyoruz. Codemasters, bu eksikliği gidermek adına 2014 yılında PS3, Xbox 360 ve PC için piyasaya sürülen GRID: Autosport'u mobil platformlara getiriyor. GRID: Autosport, 22 Kasım'da iOS çıkışını çıkışını gerçekleştirecek.
Codemasters tarafından geliştirilen ve Feral Interactive tarafından mobil platforma uyarlanan oyun, yüksek kaliteli görselliğiyle dikkat çekiyor. Feral Interactive daha önce de SEGA tarafından geliştirilen ROME: Total War oyununu iPad'e uyarlamıştı.
GRID: Autosport 80'in üzerinde araç, 5 farklı yarış stili, 22 bölge ve 100'ün üzerinde yolla birlikte yakın zamanda mobil platformda oynanabilir olacak. Oyunun yakın bir süre içerisinde Android için de çıkış yapması bekleniyor ancak henüz net bir tarih verilmedi.
iOS platformunda sistem gereksinimi belli oldu. Oyunu oynayabilmek için iOS 11 yüklü iPhone 7 veya daha yeni bir iOS cihaz gerekiyor. Oyunun kurulabilmesi için minimum 6 GB boş alan gerekli. Sistem gereksinimleri bir hayli yüksek. Bunun karşılığında yüksek grafikli ve gerçekçi dinamiklere sahip bir oyun bekliyoruz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7602 kez okundu.
38 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
grid autosport, grid ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim