Anlık Bildirim

Motorola'dan şok karar: Moto X5 iptal edildi

Motorola'nın genel merkezi Chicago'da sular durulmuyor. İşten çıkarmaların ardından şimdi de Motorla Moto X5'in piyasaya sürülmeyeceği ortaya çıktı. Gelişmenin detayları haberimizde.
ABD merkezli Motorola şu sıralar oldukça zor bir dönemden geçiyor. Genel merkezdeki mühendislik ekibinde yaşanan işten çıkarmalardan sonra, dev şirketin yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı akıllı telefonu Motorla Moto X5'i iptal ettiği ortaya çıktı. Bu yıl piyasaya çıkacak Moto X5'le ilgili basında birçok sızıntı yer almış ve cihazın oldukça cazip bir seçenek olacağı konuşulmuştu.

Pazar payı düşen Motorola'yı zor bir dönem bekliyor

Ortaya çıkan gelişme sonrasında, Motorola'nın bundan böyle E (bütçe), G (orta seviye) ve Z (premium) serisi telefonlara odaklanacağı belirtiliyor. Bu haber, geçtiğimiz Eylül ayında çıkan ve oldukça dikkat çeken Moto X4'ün daha gelişmiş bir modelini bekleyen kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmış durumda. Teknoloji kulislerinde, 190 kişinin işine son veren Motorola'nın küçülmeye gittiği ve kâr sağlayacağına inandıkları ürünlere yöneleceği konuşuluyor.
Lenovo, geleceği pek de parlak görünmeyen Motorola'yı, Google'dan tam 2.9 milyar dolar ödeyerek satın almıştı. 90'ların ortalarından bu yana cep telefonu sektörüne öncülük eden Motorola'nın bu çıkmazdan kurtulup kurtulamayacağını ise zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3505 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, motorola moto x5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim