Anlık Bildirim

Mushroom 11'in önümüzdeki yıl içerisinde Android ve iOS için yayımlanması planlanıyor

 
Mushroom 11'in önümüzdeki yıl içerisinde Android ve iOS için yayımlanması planlanıyor
Untame Games tarafından geliştirilen fizik tabanlı bulmaca-platform oyunu Mushroom 11'in masaüstü platformların yanı sıra mobil platformlar için de yayımlanacağını daha önce belirtmiştik.

Henüz çıkış tarihi netlik kazanmış olmasa da oyunun çıkış dönemleri hakkında ufak bir güncelleme bulunuyor. Söz konusu güncellemeye göre Windows, Mac OS ve Linux için yayımlanacak olan masaüstü sürümünün yıl sona ermeden yayımlanması planlanıyor. Android ve iOS platformları için yayımlanacak olan mobil sürüm ise, önümüzdeki yılın başlarında uygulama marketlerindeki yerini alması bekleniyor.

Kısaca bahsetmek gerekirse, iki boyutlu bir dünyada geçen bu oyunda kıyamet sonrası bir dünya resmediliyor. Parçalara ayrılabilen şekilsiz bir organizmayı kontrol edeceğimiz oyun, yeri geldiğinde çeşitli bulmacaları çözerek ilerleyeceğimiz tehlikelerle dolu bölümlerde hayatta kalmamızı istiyor. Dokunmatik ekranlar üzerinden rahatlıkla kontrol edilebilecek gibi görünen Mushroom 11'in mobil cihazlarda nasıl bir deneyim sunacağını önümüzdeki yıl hep birlikte göreceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim