Anlık Bildirim

Samsung, Waffle isimli yeni bir sosyal ağ kuruyor

Teknoloji devi Samsung'un yeni ürünlerinin gelişim ve test sürecini yürüten C-Lab departmanı tarafından sunulan, "Waffle" isimli yeni sosyal ağ platformu tanıtıldı.
Samsung, "Waffle" ismine sahip deneysel sosyal medya ağını ortaya çıkarmak için ulusal Pi Günü'nü seçti. Yeni proje, Entrim 4D kulaklık gibi yeni ürünlerin gelişim ve test sürecini yürüten Samsung'un C-Lab departmanı tarafından geliştirilmiş durumda. Samsung yeni platformu sosyal medya ağından ziyade ortak hikayeler oluşturmak için birden fazla bakış açısını gösteren yeni bir farklılaşmış hizmet olarak tanımlıyor.
Daha basit terimlerle açıklamak gerekirse, doğum gününüzde bir görüntü yüklüyorsunuz ve başkaları da size mutlu yıllar dileyen bir video, fotoğraf ya da bir doodle ekleyerek gönderiye katkıda bulunabiliyorlar. Böylece Waffle görünümünde bir ızgarayla ortak bir hikaye sunulmuş oluyor. Samsung'un kreatif lideri Joseph Kim projeyi "Waffle başkasının içeriğine kendi bakış açını ekleme olanağı sağlıyor ve tam tersi" şeklinde açıklıyor.
Samsung'a göre ızgaralar sonsuza kadar büyüyebilen ve her yönde genişleyen ortak bir grafiti duvarı oluşturabilecek. Tabii ki çok eğlenceli ortak hikayeler oluşturulabileceği gibi, yanlış insanların gereksiz eklemeleriyle ya da hiç katkıda bulunulmamasıyla ortaya garip ızgaralar da çıkabilir. Waffle uygulamasının beta sürümü şu anda Android platformu için mevcut durumda. Proje tutarsa başta iOS olmak üzere diğer mobil platformlar için de kullanılabilir olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3370 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim