Anlık Bildirim

Şifreli mesajlaşma uygulaması Signal artık masaüstünde

Kapalı beta sürecini tamamlayan şifreli mesajlaşma uygulaması Signal, artık masaüstü sistemler için herkesin kullanımına açıldı. Uygulama uçtan uca şifrelemeyle güvenli iletişim sağlıyor.
Dört aylık kapalı beta sürecinin ardından Open Whisper Systems'in Signal mesajlaşma uygulaması artık masaüstü için kullanılabilir durumda. Chrome Web Mağazası üzerinden Signal'i kurduktan sonra akıllı telefonunuza yüklü mobil uygulaması ile Android cihazınızı kullanarak oturum açabilirsiniz.
Telefon numaranızla kayıt olduktan sonra kişilerinizle güvenli bir şekilde ücretsiz olarak mesajlaşabilmenizi sağlayan Signal, konuşmaları uçtan uca şifrelediği gibi sizi rahatsız edebilecek hiçbir reklam içermiyor.
Diğer uygulamalarda olduğu gibi metin, ses, görüntü ve video gönderebiliyorsunuz ancak masaüstü uygulaması üzerine hala biraz çalışmaları gerekiyor. Henüz bir grup oluşturma seçeneği yok ve bunu yapmak için Android uygulamasınu kullanmanız gerekiyor. Ayrıca hala iOS cihazlardan oturum açılmasını desteklemiyor.
Yine de insanların gözetlenmeden mesajlaşabileceği bir başka güvenli mesajlaşma aracının olması güzel. Uygulama aynı zamanda açık kaynak olarak sunuluyor ve kodları GitHub platformunda mevcut durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim