Anlık Bildirim

Şifreli mesajlaşma uygulaması Signal, sesli ve görüntülü arama testlerine başladı

Günümüzde giderek önem kazanan şifreli mesajlaşma uygulamalarının başarılı bir alternatifi olan Signal, şifreli platformunda sesli ve görüntülü arama özelliğini test etmeye başladı.
En önde gelen anında mesajlaşma servisleri, sesli ve görüntülü arama özelliklerini kendi platformlarına entegre etmeye başlamış durumda. WhatsApp'ın görüntülü arama desteğiyle tanışmasından aylar sonra Signal de kendi platformunda sesli ve görüntülü arama özelliğini test etmeye başladı.
Signal uygulamasının yeni beta sürümünde sesli ve görüntülü arama etkin durumda. Uygulamanın beta sürümüne kaydolan kullanıcılar, özellikleri test edebilirler. Yeni fonksiyonlar şimdilik sadece Android ile sınırlı görünse de sürüm notları, yakında iOS versiyonuna da geleceğini ortaya koyuyor.
Şifreli mesajlaşma uygulaması Signal, Open Whisper System tarafından işletiliyor. Kar amacı gütmeye kuruluş şifrelenmiş uygulamayı oluşturmak için Signal Protocol kriptografisini geliştirmiş durumda.
Yeni özellikler Signal ayarları ekranından etkinleştirilebiliyor. Kullanıcılar bu ekranda "Signal mesajları ve aramaları" ve "Video arama beta" modlarını açıp kapatabilirler. Her iki taraf da ayarlarını açık konuma getirdiklerinde, aralarında sesli ve görüntülü arama gerçekleşebiliyor.
Bu özelliklerin eklenmesi, uygulamanın alternatif diğer anında mesajlaşma servisleriyle rekabet etmesine yardımcı olacak. Google Duo, Facebook Messenger ve WhatsApp oldukça uzun süredir bu özelliklere sahipler.
Signal şifreli mesajlaşma uygulaması sadece muhbirler ve casuslar tarafından kullanılmıyor. Aksine uygulama, güvenli veri iletimi konusunda bilinçli olan kullanıcılara odaklanmış durumda. Sesli ve görüntülü arama gibi özelliklerin eklenmesi, Signal'in ana akım haline gelmesine ve daha fazla kullanıcıya ulaşmasına sağlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim