Anlık Bildirim

Snapchat kullanıcıları eski sürüme geçilmesi için 1 milyon imza topladı

Popüler sosyal medya uygulamalarından olan Snapchat geçtiğimiz günlerde arayüzünde köklü değişiklikler yaptı. Fakat görünen o ki kullanıcılar hiç de memnun değil!
Snapchat'in arayüzünde uzun süredir köklü bir değişikliğe gidileceği söyleniyordu. Geçtiğimiz hafta güncellenen Snapchat'in yeni arayüzü kullanıcılar tarafından "kafa karıştırıcı" olarak nitelendirildi. Oldukça fazla tepkiye neden olan değişiklikler ise çığ gibi büyüyerek bir kampanyaya dönüştü.
Avusturalya'lı Snapchat kullanıcısı Nic Rumsey tarafından Change.org sitesinde, güncellemelerin geri alınmasına yönelik bir kampanya başlatıldı. Uygulamanın eski arayüzüne dönmesine yönelik olan bu kampanyayı 1 milyon Snapchat kullanıcısı imzalamış durumda.

Kullanıcılar güncellemeye neden tepki gösterdi?

Rumsey, uygulama arayüzünün güncellenmesinden sonra kullanıcıların uygulamayı kullanırken oldukça zorlandığını ifade ediyor. Bunun yanında pek çok Snapchat kullanıcısı eski sürüme dönmek için umutsuz bir şekilde çözüm bulma peşinde.
Snapchat cephesinde ise konuyla ilgili somut bir açıklama olmazken, kullanıcıların yeniliklere zamanla alışacağı görüşü hakim. Bakalım önümüzdeki günlerde kullanıcıların istekleri göz önüne alınarak eski arayüze dönüş yapılacak mı? Hep beraber göreceğiz. Rumsey'in başlattığı kampanyaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim