Anlık Bildirim

Speedify: Yüksek internet hızı için Wi-Fi ve 3G/4G bağlantıları birleştirin

Speedify isimli uygulama, Wi-Fi ve 3G/4G mobil bağlantıları birleştirmenize izin vererek yüksek hızda kesintisiz bir internet deneyimi yaşayabilmenizi sağlıyor...
Mobil cihazınızla mümkün olan en hızlı internet deneyimini elde etmek ister misiniz? Bunu yapmanızı sağlayan bir uygulama var. Speedify, hızlı ve ne olursa olsun kesintiye uğramayan bir internet bağlantısı elde etmenize imkan sağlayan yeni bir tür VPN uygulaması olarak tanımlanabilir. Uygulama, hız artışına gerçekten ihtiyacınız olduğunda, size kesintisiz bir internet deneyimi sunabiliyor.
Her ay 1GB ücretsiz trafikle gelen Speedify, Wi-Fi ve 3G / 4G mobile bağlantıyı birleştirerek hızlı HD video akışı, yükleme, indirme ve web gezintisi keyfi yaşayabilmenizi sağlıyor. Farklı ağlardan yararlanan uygulama bu sayede bağlantı kaybını önleyerek kesintisiz internet sunuyor. Ayrıca beş kıtaya yayılmış hızlı sunucularıyla Speedify'nin küresel ağına kesintisiz erişim sağlıyor.
Speedify kullanarak örneğin internet bağlantılarının tümünü tek IP adresi altında birleştirerek, yüksek çözünürlük ve daha hızlı tamponlama (buffering) için Netflix akışını iki Internet bağlantısı arasında bölüştürebilirsiniz. Speedify ücretsiz olarak denenebilmesine rağmen ödemeli bir abonelik sistemine sahip. Ödemeler aylık ya da yıllık plan dahilinde Google Play veya App Store hesabınızdan tahsil ediliyor.
Speedify Internet Bonding VPN Speedify Internet Bonding VPN Speedify Internet Bonding VPN Speedify Internet Bonding VPN Utilities Ücretsiz 20 MB Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14053 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, İnternet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim