Anlık Bildirim

Spotify Android uygulaması "Running" özelliğine kavuştu

Spotify Android uygulaması 'Running' özelliğine kavuştu
 
iPhone kullanıcıları bir süredir Spotify'ın Running özelliğinden faydalanabiliyorlardı. Şimdi ise biraz geç de olsa Android kullanıcıları da yeni güncelleme ile birlikte özelliğe kavuştu. 
Gün içerisinde koşu yapma imkanı bulabilen kişilerin kullandığı bu özellik ritminize uygun müzikler çalmayı amaçlıyor. Koşu sırasında ölçülen tempoya göre müzik ritimleri değişerek hızınıza ayak uyduruyor. Running'in bir diğer önemli özelliği de temposunu yükseltmek isteyenleri hedef alıyor. Koşuya başlarken dilediğiniz tempoyu seçebiliyorsunuz ve uygulama daha sonra müzik ritimlerini yavaş yavaş yükselterek sizi hedeflediğiniz tempoya ulaştırıyor.
Spotify bu tarz farklı yollar deneyerek dinleyicilere yeni müzikler ulaştırmaya özen gösteriyor. Daha önce de farklı müziklerin keşfedilebilmesi için Haftalık Keşif ve Geçmişin tadı (Kısıtlı bölgelerde olsa da) gibi hizmetler kullanıma açılmıştı. Running özelliğine kavuşmak isteyenler aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak uygulamayı yükleyebilir veya güncelleyebilirler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim