Anlık Bildirim

Spotify’ın ilk donanımı karşınızda

Spotify’ın uzun zamandır bahsedilen ilk donanım ürünü ortaya çıktı. Car Thing ismindeki cihaz adından anlayabileceğiniz üzere araçlara yönelik. İçerisinde sesli asistan da mevcut.
Spotify ilk donanım ürünü, Car Thing Tam Boyutta Gör
Çevrimiçi müzik servisi Spotify’ın kendine ait donanımlar tanıtması her zaman gündemde olan bir mesele. Sonunda firmanın ilk donanım ürününü görebildik. Car Thing ismindeki cihaz ile Spotify keyfini aracınızda yaşayacaksınız. 12V girişe takılan Car Thing otomobile Bluetooth ile bağlanıyor.

“Hey, Spotify”

Cihazın sol tarafında dairesel bir ekran var. Bu ekranda şu anda ne çalındığı gösteriliyor. Sağ tarafında ise önceden belirlediğiniz çalma listelerini başlatabileceğiniz tuşlar bulunuyor. Ancak tüm bunlara gerek kalmadan akıllı asistanı kullanabiliyorsunuz. “Hey, Spotify” dendiğinde aktifleşen sesli asistan, dinlemek istediğiniz şarkıyı veya çalma listesini başlatabiliyor.

Spotify ilk donanım ürünü, Car Thing Tam Boyutta Gör

Spotify’ın paylaştığı blog yazısında Car Thing ürününün amacı insanların nasıl müzik ve podcast dinlediğini öğrenebilmek olarak belirtiliyor. Yani donanım üretme odağında geliştirilmemiş. Yine de Car Thing’in ardından Voice Thing ve Home Thing isimleri de duyuldu. Yeni donanımlar yolda olabilir.

Car Thing ürününün testlerine ilk olarak ABD’de başlanacak. Premium üyelerin yeni cihazı araçlarında test etmesi ve deneyimlerini aktarması bekleniyor. Daha sonrasında işler yolunda giderse tüm dünyaya açılacaktır. Hem test hem de ürün ile ilgili hiçbir net tarih paylaşılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10599 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, spotify ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim