Anlık Bildirim

Super Mario Run'ın Android platformuna geliş tarihi belli oldu

Nintendo'nun büyük beğeni toplayan mobil oyunu Super Mario Run, Android kullanıcıları tarafından heyecanla bekleniyor. Şirket, oyunun Android sürümünün ne zaman çıkacağını açıkladı.
Nintendo, oldukça beğenilen Super Mario Run oyununun Mart ayı içerisinde Android platformuna geleceğini duyurdu. Kesin bir çıkış tarihi henüz belirtilmedi ancak Super Mario Run oynamak için sabırsızlanıyorsanız, önünüzde bir buçuk aylık bir zaman dilimi olduğunu söyleyebiliriz. Oyun çıktığında haberdar olmak için Google Play Store'da ön kayıt yaptırabilirsiniz.
Super Mario serisinin yeni üyelerine oyununu oynayabilmeleri için internet bağlantısı gerektiğini belirtelim. Ayrıca, oyun Dünya Turu (World Tour), Toad Rallisi (Toad Rally) ve Krallık Oluşturucu (Kingdom Builder) olmak üzere üç farklı moda sahip durumda.
Dünya Turu modu, tek oyunculu bir mücadele olup, koşarak ve sıçrayarak Prenses Şeftali'yi (Princess Peach) Bowser'ın pençesinden kurtarmanız gerekiyor. Tek elle oynanmak için tasarlanan oyundaki bu mod 6 farklı dünya ve 24 farklı bölüm içeriyor. Super Mario Run'u Google Play Store aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilmenize rağmen yalnızca bir kaç bölüm ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Daha sonra oyunu satın almak zorundasınız ve bu da 9.99 dolara (yaklaşık 38 TL) mal oluyor.
Toad Rallisi, Rekabet amaçlı farklı bir meydan okuma modu olarak tasarlanmış durumda. Bu mod, altın toplamak ve Toad'lardan alkış almak için diğer oyunculara karşı rekabet etmenizi sağlıyor. Ancak bu bölümü oynayabilmeniz için dünyayı temizleme ya da krallığınızdaki bonusları toplamak gibi farklı yollarla edinebileceğiniz Ralli biletlerine ihtiyacınız var.
Son olarak, Krallık Oluşturucu modu ise oyuncuların kendi krallıklarını kurmak için altın toplamasına izin veriyor. Nintendo, Krallık Oluşturucu'ya 100'den fazla öğe eklemiş durumda. Bu nedenle toplanması gereken çok şey var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4649 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, nintendo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim