Anlık Bildirim

SwiftKey Beta'ya GIF desteği ve hashtag tahmin özelliği geldi

Klavye uygulaması Swiftkey'in en yeni özelliklerinin test edildiği beta sürümüne GIF gönderme desteği ve hashtag tahmini gibi yeni özellikler geldi. Klavyedeki kilitlenme sorunu da çözülmüş durumda.
SwiftKey Beta'nın yeni güncellemesi klavyeye bazı yeni özellikler kazandırırken eski hatalarını da düzeltmiş durumda. Popüler uygulamanın artık GIF desteğine kavuştuğunu belirtelim. GIF göndermek için artık Gboard'da olduğu gibi doğrudan klavyeyi kullanmak mümkün. Emoji panelinde arkadaşlarınıza göndermek için ihtiyaç duyabileceğiniz tüm GIF'leri bulabilirsiniz.
SwiftKey Beta, ayrıca klavye tarafından desteklenen dil sayısını da genişletmiş durumda. Artık desteklenen diller arasında Bangla, Kannada, Malayalam, Marathi, Odia, Punjabi ve Telugu da yer alıyor. Ayrıca uygulamaya hashtag tahmin özelliğinin eklendiğini de belirtelim. Trend olmuş en yeni tagleri çekecek bu tahminler normal metin girişi önerilerinin hemen yanında görünecek.
Güncelleme "!" gibi bazı noktalama işaretlerini silerken oluşan kilitlenme sorunlarını da düzeltiyor. En yeni SwiftKey Beta sürümünü denemek isterseniz aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak klavye uygulamasını cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Google Play Store: SwiftKey Beta
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim