Anlık Bildirim

Telegram büyük bir güncelleme aldı

Mesajlaşma uygulamalarından Telegram'ın Android ve iOS versiyonu yeni tasarım ve güncellemelerle yenilendi. WhatsApp'ın en sıkı rakiplerinden biri olan Telegram'a dil paketi seçeneği de eklendi
Rusya merkezli anında mesajlaşma platformu Telegram, günümüzde bu alanda lider olan WhatsApp'ın en sıkı rakibi diyebiliriz. Bugün yapılan duyuruyla birlikte Telegram'ın Android ve İOS versiyonunun büyük bir güncelleme aldığı açıklandı.

Tasarım olarak da yenilendi

Sürüm 5'teki güncelleme bugün Android  ve İOS platformunda piyasaya sürüldü ve başta Translations Platform ve düzeltmeler dahil olmak üzere çok sayıda iyileştirme ile birlikte geliyor. Translations Platform ile kullanıcılar uygulamayı kendi dillerine çevirebiliyor, özel dil paketleri oluşturabiliyor ve hatta başkalarıyla paylaşabiliyor.
Tasarım güncellemeleri açısından, Telegram'ın yeni sürümü, paylaşılan medyayı kullanıcı, grup ve kanal profillerinden görüntülemenize olanak tanırken, önizleme ve daha hızlı yükleme süresi için küçük resimlere odaklanan yeni bir arayüz sunuyor. Ayrıca Telegram 5, profil fotoğrafınızdaki istenmeyen kısımları kırpmanızı ve daha kolay profil fotoğrafı oluşturmanızı sağlayan seçenekler de sunmaya başladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim