Anlık Bildirim

Telegram gerçek zamanlı konum paylaşımını getiriyor

Gizliliğe yönelik özellikleri ile kendi kategorisinde lider durumda olan Telegram, farklı bir yenilikle karşımıza çıktı. Uygulama artık konum paylaşımına imkan tanıyor.

Gizlilik odaklı olmasıyla öne çıkan mesajlaşma uygulamalarından Telegram ilginç bir yeniliğe imza attı. Kullanıcılar artık sohbetlerinde gerçek zamanlı konum bilgilerini paylaşabilecekler.

Anlık paylaşım

Yeni özelliğe göre kullanıcılar Ayarlar kısmından gerçek zamanlı olarak konum paylaşımını aktif edebilecekler. 15 dakika ve 8 saat arasında farklı süreler belirlenirken istenirse tamamen de kapatılıyor.

Gizliliğe önem vermesine rağmen gerçek zamanlı konum paylaşımı özelliğini getirmesi Telegram için beklenmeyen bir hareketti. Yine de karşı taraf ile buluşmak üzere olan veya eve gelip gelmediğini merak eden kullanıcılar için özellik faydalı olacaktır.

Güncelleme ile ayrıca uygulama için müzik oynatıcı MP3 gibi müzik dosyalarını daha iyi desteklemeye başladı. Ayrıca Rusça, Fransızca, Ukraynaca, Endonezyaca ve Malay dillerine de destek getirildi.

Telegram: Google Play II App Store
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim