Anlık Bildirim

Türk Telekom’dan Hadi’ye rakip uygulama: Eleq

Yarışırken aynı zamanda para da kazanabileceğini mobil uygulama Eleq, Türk Telekom'un desteğiyle yayınlandı. Uygulama, her gün 10 soruyu da doğru bilen kişilere para ödülü dağıtıyor.

Türk Telekom’dan Hadi’ye rakip uygulama: Eleq Tam Boyutta Gör

Para ödüllü bilgi yarışması uygulamaları arasına bir yenisi daha eklendi. Türk Telekom’un desteğiyle geliştirilen Eleq isimli uygulama, Android ve iOS için yayınlandı.

Eleq isimli uygulama sayesinde bilgi yarışmalarına katılarak para ödülü kazanabilirsiniz. Konsept olarak HQ Trivia ve Turkcell’in bilgi yarışması Hadi ile aynı konsepte sahip.

Her gün saat 20.00’de canlı bilgi yarışması yapılıyor. Katılımcılar aynı anda yarışıyor ve 10 soruyu da doğru bilenler, o günün ödülünü kendi aralarında paylaşıyor.

Ödül tutarı, her gün yenileniyor. O günün ödülü, 10 soruyu da doğru bilen kişiler arasında eşit olarak paylaştırılıyor. Bir kişinin hesabında biriken toplam ödül miktarı 50 TL’ye ulaştığında, o parayı banka hesabına aktarabiliyor.

Eleq uygulamasının dağıttığı ödül miktarı, şuan için Hadi’ye göre düşük olsa da yarışan sayısı daha az olduğu için genellikle aynı tutarda ödül dağıtılıyor. Uygulamanın bugünkü yarışması saat 20.00’da yapılacak ve 3000 TL dağıtacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15679 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
eleq, hadi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim