Anlık Bildirim

Turkcell Dergilik uygulamasına gazeteler eklendi

Türkiye'nin dijital dergi platformu Dergilik uygulamasına Gazetelik bölümü eklendi. Kullanıcılar Milliyet, Hürriyet ve Vatan gazetelerini uygulama içerisinden okuyabilecek.

Turkcell Dergilik uygulamasına gazeteler eklendi Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin dijital dergi platformu Dergilik uygulamasına Gazetelik bölümü eklendi. Kullanıcılar uygulamada bulunan 300'den fazla derginin yanı sıra gazeteleri de tek bir uygulama üzerinden okuyabilecek.


Basılı medya ile dijital platformları birleştiren Dergilik uygulaması, sahip olduğu arşivi genişletmeye devam ediyor. Dergilik kullanıcıları bundan böyle uygulama içerisinde bulunan 300'den fazla derginin yanı sıra Hürriyet, Milliyet ve Vatan gazetelerini de uygulama üzerinden okuyabilecek.

Sadece Turkcell değil tüm operatör kullanıcılarının kullanabildiği Dergilik uygulamasında 300'den fazla dergi bulunuyor. Bu dergilerden 100'e yakını ile Milliyet ve Vatan gazeteleri ücretsiz olarak okunabiliyor. Dergilik'teki tüm içerikleri okumak için ayda 14.99 TL'ye abone olabiliyorsunuz. Dileyen kullanıcılar tek bir dergi satın alabiliyor. Ücretli dergilerin tekil fiyatı 3.49 TL'den 9.99 TL'ye kadar değişiyor.


Çevrimdışı okuma ve otomatik özellikleri bulunan uygulama, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak yükleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim