Anlık Bildirim

Twitter, alıntı paylaşım uygulaması Highly'yi satın aldı

Sosyal medya devlerinden Twitter, alıntı paylaşma uygulaması olan Highly'yi satın aldı. Uygulama, Twitter kullanıcılarının haberlerin belli bölümünü vurgulayıp paylaşmalarını sağlayacak.
Kullanıcıların, haberin önemli bölümlerini vurgulamasını ve bu olayları herkese açık olarak paylaşmasını sağlayan Highly uygulaması Twitter bünyesine katıldı. Highly CEO'su Andrew Courter, bu satın almayla ilgili olarak Medium hesabından yazı paylaştı.

Twitter'ı daha konuşkan yapacak

Courter yaptığı açıklamalarda, Highly'in Twitter'daki rolünün ne olacağına ilişkin detaylardan bahsetmese de, uygulamanın amacına yönelik olarak Twitter platformuna entegre edileceğini belirtti. Yapılan açıklamalara göre bu satın almanın ardından Highly, iOS ve Slack uygulamalarını da kapatacak.
Twitter sözcüsü de bu satın alma işlemini onaylarken: "Highly ekibini Twitter'a davet etmekten heyecan duyuyoruz. Uzmanlıkları, Twitter'ı daha konuşkan hale getirme konusunda ürün ve tasarım düşüncemizi hızlandıracak." ifadelerini kullandı. Ayrıca, Highly CEO'su Courter, uygulamanın Twitter'a satılmasının ardından mevcut kullanıcıların kaydettikleri içeriklere hala ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim