Anlık Bildirim

Twitter kamera özelliklerini güçlendiriyor

Yeni değişiklik ile birlikte kullanıcılar gönderi yazma yerine doğrudan kamera ikonuna tıklayarak paylaşıma başlayabilecekler. Değişiklik sayesinde etkileşimin artması bekleniyor.

Kullanıcı sayısını arttırmada sıkıntı yaşayan ve hissedarlarını memnun edemeyen Twitter, uygulama yapısında değişiklikler yapmaya devam ediyor. Son olarak nefret içerikli gönderilerin yayılmasını engellemek için tedbirler alan platform şimdi kamera tarafına yöneliyor.

Kamera erişimi kolaylaşıyor

Normalde Twitter’ın kamera özelliklerini kullanabilmek için ilk olarak Tweet hazırlama menüsüne giderek buradan kamera ikonlarına tıklamanız gerekiyor. Kullanıcıya hız kaybettiren bu yapı değişmek üzere.

Gelen bilgilere göre Snapchat veya Instagram sosyal ağları gibi Twitter ağında da kamera ile ilgili gönderilerinizi doğrudan tek bir ikona tıklayarak başlatabileceksiniz. Açıklamalar ise sonradan içeriklere eklenecek.

Twitter özellikle video paylaşımı konusunda düşük seyreden etkileşimleri arttırmayı hedefliyor. Bu bakımdan ikon değişimi daha çok yayıncıları etkileyen bir unsur olacak. Şimdilik değişimin ne zaman olacağı açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim