Anlık Bildirim

Twitter özel mesajlara düzenleme getirdi

Sosyal medya devi Twitter, özel mesaj bölümünü yeniden tasarlayarak, Instagram ve Facebook da olduğu gibi filtreleme özelliği getirdi. Artık mesaj kutunuz daha temiz olacak.
Popüler mikro blog sitesi Twitter, özel mesaj (DM) bölümünü yeniden tasarlayarak filtreleme özelliği getirdi. Bundan böyle Twitter'dan aldığınız mesajlar tıpkı Instagram ve Facebook da olduğu gibi filtrelemeden geçirilerek mesaj kutunuza düşecek.

Instagram ve Facebook örnek alınmış

Şimdiye kadar Twitter'ın mesajlaşma bölümü oldukça basitti. Sizi takip eden veya etmeyen kullanıcılar mesaj gönderdiğinde, bunları gelen kutunuzda birbiri ardına görebiliyordunuz. Artık mesajlar bölümü, Gelen Kutusu ve İstekler olmak üzere iki bölüme ayrılıyor. Gelen Kutusu'nda takip ettiğiniz kişilerin mesajları görünürken, İstekler kısmında ise takip etmediğiniz kişilerin mesajlarını görebileceksiniz.

İkinci değişiklik ise İleti ayarlarında, Twitter'ın düşük kaliteli mesajları filtreleyeceği bölümde göze çarpıyor. Twitter bu seçenek ile spam olarak gönderilen iletileri filtreden geçirerek size ulaşmasını engelleyecek. Tüm bu yeni özelliklerin önümüzdeki güncelleme ile birlikte aktif olacağını da belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim