Anlık Bildirim

Twitter'ın yeni politikası ile takipçi sayılarınız düşecek

Sosyal medya devlerinden Twitter, yaptığı açıklama ile herhangi bir nedenden kilitlenmiş hesapların artık takipçi sayısından düşürüleceğini açıkladı. Gelişmenin detayları haberimizde.
Eğer siz de bir Twitter kullanıcısıysanız, bugünlerde takipçi sayınızın düşmesine hazır olun. Popüler mikroblog sitesi Twitter Çarşamba günü yaptığı açıklama ile, takipçi sayımının çalışma şeklinin temel olarak değiştirileceğini açıkladı. Yapılan duyuruya göre bundan böyle kilitli hesaplar takipçi sayısına dahil edilmeyecek.

Twitter kilitli hesapları artık takipçiden saymayacak

Şirket blogundan yapılan açıklamaya göre, Twitter kullanıcılarının bilmeleri gereken ana nokta, şüpheli etkinlik nedeniyle şirket tarafından kilitlenen hesapların artık takipçi sayısından çıkarılacağı. Twitter bu sayede kullanıcıların takipçi sayılarının daha doğru ve anlamlı bir hale getirileceğini ifade ediyor.
Yüksek takipçisi olan hesapların bu durumdan daha fazla etkileneceğini belirten şirket yetkilileri: "Bunun bazıları için zor olabileceğini biliyoruz, ancak doğruluğun ve şeffaflığın Twitter'ı herkes için güvenilir bir hizmet haline getireceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı. Bu kararla bot ve spam hesapları en aza indirmeyi hedefleyen Twitter, kilitlenen hesapların tekrar doğrulanması halinde takipçi sayısına ekleneceğini de belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim