Anlık Bildirim

UCWeb, Android için bir dosya aktarımı uygulaması yayınladı

Alibaba bünyesinde yer alan UCWeb, Android platformu için bir dosya aktarımı uygulaması yayınladı. UC Share isimli uygulama, maksimum 21 MB/sn hızda dosya transferi yapabiliyor.
Çinli Alibaba'ya ait internet şirketi UCWeb, Android kullanıcıları için bir dosya aktarımı uygulaması yayınladı. UC Share isimli uygulamanın ortalama dosya aktarım hızı 5 MB/sn ve bu hız maksimum 21 MB/sn'ye kadar çıkabiliyor.
Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen uygulamanın Android 4.0 ve daha yüksek sürümlere sahip cihazlarda çalıştığını belirtelim.

UC Share, 1 saniyede şarkı transferi yapıyor

UC Share, bir görüntüyü diğer cihaza sadece 0.2 saniyede aktarabilirken bir şarkıyı ise 1 saniyede gönderebiyor. Tam bir filmi aktarması ise 22 saniye sürüyor. Ayrıca müzik, video dosyaları ve hatta uygulamalar dahil olmak üzere herhangi bir dosya türünü paylaşmanıza olanak sağladığını da belirtelim.
Dosya aktarımı için yüksek hızlı veri bağlantısı gerektirmeyen uygulama, geniş bir cihaz yelpazesine dosya transfer desteği sağlamak için Bluetooth paylaşım seçeneği içeriyor. Ayrıca iki cihaz arasında kolay dosya paylaşımı yapılmasına olanak sağlayan QR kod oluşturma özelliği de var.
Yukarıda belirtilenlerin dışında uygulamayı bir dosya yöneticisi olarak kullanmak da mümkün. Dolayısıyla yalnızca dosyaları paylaşmakla kalmaz aynı zamanda cihazınızdaki mevcut dosyaları görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz. İlginç bir şekilde sadece 1 MB boyutunda olan UC Share'ı buraya tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulama kurulumdan sonra yaklaşık 20 MB alan tüketiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim