Anlık Bildirim

Uber, yaşanan saldırı olayları sonrası kullanıcı sayısını 5'e katladı

Taksi-Uber arasında haftalardır süren gerilim Uber'e yaradı. Uygulamanın Türkiye'de Android ve iOS platformlarındaki indirilme sayısı her saldırı ve açıklamanın ardından büyük artış gösterdi.

Uber, yaşanan saldırı olayları sonrası kullanıcı sayısını 5'e katladı Tam Boyutta Gör
 

Son haftalarda İstanbul’da taksiciler ve Uber arasındaki gerilim gittikçe tırmandı. Öyle ki taksicilerin Uber sürücülerine yönelik saldırıları gittikçe şiddetini yükseltti. Ancak görünen o ki bu durum Uber’e yaradı. Yaşanan her bir üzücü olayın ardından Uber kullanıcıları hatırı sayılır bir şekilde artış gösterdi.

Taksiciler ve Uber arasındaki tansiyon bir türlü düşmezken, yaşanan bu üzücü olayların iki tarafı da etkileyen sonuçları oldu. Düzenlenen saldırılar ve yapılan açıklamalar sonrası taksici cephesinde plaka fiyatlarının 100 bin lira civarında gerilediği görüldü. Uber tarafında ise büyük bir patlama etkisi yarattı.

Rakam 5'e katlandı 

7 Mart tarihinde taksicilerin Uber sürücüsüne saldırdığı olaydan sonra geçen 10 günlük süre içerisinde her bir saldırıdan sonra bu hizmeti kullananların sayısında büyük artış oldu. 6 Mart tarihinde Uber’in iOS ve Android telefonlara indirilme sayısı 5 bin iken, saldırıların başladığı 7 Mart’tan itibaren bu rakam 5’e katlanarak 24 bin 500’e ulaştı.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3609 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uber uygulaması, uber kullanıcı sayısı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim