Anlık Bildirim

Vevo, Youtube'a odaklanmak için Android ve iOS uygulamalarını kapatıyor

Dünyanın en popüler klip portallarından Vevo, Youtube'a daha fazla odaklanmak için Android ve iOS platformlarındaki uygulamalarını kapatacağını açıkladı. Gelişmenin detayları haberimizde.
İnternetin en büyük klip portallarından Vevo, önümzüdeki birkaç hafta içinde Android ve iOS uygulamalarını kapatacağını açıkladı. Youtube'a daha fazla ağırlık vereceklerini açıklayan şirket, kliplerin yayınlandığı web sitesini de Youtube'a yönlendirecek.

Vevo dünyanın en büyük klip portallarından biri

Kullanıcıların herhangi bir müziğe veya klibe ulaşmak için Youtube'u tercih ettiklerini belirten Vevo'nun, diğer şirketlerle rekabet edebilmek için sadece Youtube'a odaklanacağı ve yardımcı servislerine mesai harcamayarak daha verimli çalışacağı ifade ediliyor.
Konuyla ilgili olarak Vevo'dan yapılan açıklama ise şu şekilde: "İleriye dönük olarak kitleleri etkilemeye ve büyüme fırsatlarını takip etmeye devam edeceğiz. Premium müzik videolarımız ve orijinal içerik kataloğumuz Youtube'da giderek büyüyen bir kitleye ulaşmaya devam edecek. Vevo içeriğine erişimi daha da genişletebilmek için ek platformlarla çalışmanın yollarını araştırıyoruz."
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim