Anlık Bildirim

WhatsApp, Status isimli yeni bir özelliği kullanıma sundu

WhatsApp yeni özelliği Status'ü kullanıma sunduğunu duyurdu. Özellik, WhatsApp kullanıcılarının anlarını videolar, GIFler ve fotoğraflar paylaşarak anlatmasını mümkün kılıyor.

 

WhatsApp, Status isimli yeni bir özelliği kullanıma sundu Tam Boyutta Gör

Kullanıcılarının daha fazlasını yapabilmesi için yeni özellikler edinmeye devam eden WhatsApp, Status isimli yeni bir özelliği kullanıma sunduğunu duyurdu. Status, WhatsApp kullanıcılarının belirli bir anı arkadaşlarıyla paylaşmak için kullanabileceği, Snapchat’in Stories özelliği baz alınarak geliştirilen bir özellik.

WhatsApp tarafından bir süredir test edilen Status, belirli bir anı daha iyi anlatabilmek için fotoğraflar, videolar ve GIFler paylaşabilmenizi sağlıyor. WhatsApp’ın blog paylaşımında yazana göre bu özellik, 8 sene önce durum paylaşabilmek için geliştirilen uygulama ile son derece uyumlu.

Status paylaşımları baştan sona şifreli

WhatsApp, tüm Status paylaşımlarının baştan sonra şifreleme (end-to-end encrypted) özelliğiyle korunacağını da belirtti. Bunun yanı sıra Status paylaşımları, paylaşımın yapılmasından yalnızca 24 saat sonra kendiliğinden silinecekler.

Resmi verilere göre WhatsApp üzerinden her gün 50 milyar mesaj gönderiliyor. Bu mesajlar 3.3 milyar fotoğraf, 760 milyon video ve 80 milyon GIF içeriyor. Status’ün öncelikli amacı bu rakamları yükseltebilmek.

Status şu an ülkemizde kullanılabilir durumda. Yeni özelliği kullanabilmeniz için WhatsApp uygulamanızı güncellemeniz yeterli.
Windows Phone, Android ve iOS işletim sistemleri üzerinden Status özelliği kullanılabiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19942 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, whatsapp status ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim