Anlık Bildirim

WhatsApp kullanıcılarına müjde: Resim ve videolarınız artık galeride görünmeyecek

WhatsApp üzerinden aldığınız medya dosyalarının telefonunuzun galeri kısmında görünüp görünmeyeceğine artık karar verebileceksiniz. Medya görünürlüğü seçeneğinin detayları haberimizde...
Bildiğiniz gibi WhatsApp kullanıcılarının uygulama üzerinden aldıkları medya dosyaları aynı zamanda telefon galerisinde de görünüyor. Haliyle bu durum bazı kişiler için uygun olmayabilir. Popüler mesajlaşma uygulamasının 2.18.159 numaralı beta sürümüyle birlikte "Medya görünürlüğü" isimli yeni bir seçenek kullanıma sunuldu. Böylelikle kullanıcılar indirilen WhatsApp görüntülerinin galeri bölümünde görünüp görünmeyeceğini seçme imkanına kavuştular.
Uygulamayı en son beta sürümüne güncellediğinizde medya görünürlüğü varsayılan olarak açık şekilde geliyor. Bahsi geçen özelliğe ulaşmak için Ayarlar > Veri ve depolama kullanımı yolunu izlemek yeterli. Buradan tercihinize göre "Medyayı galeride göster" kutucuğunun işaretini kaldırabilir veya aynı şekilde bırakabilirsiniz.

Yeni özelliği hemen kullanabilirsiniz

WhatsApp medya dosyalarını galeride göstermese bile bu görüntülere herhangi bir dosya yöneticisi uygulaması aracılığıyla kolayca erişilebileceğini unutmayın. Yeni özelliği denemek için sabırsızlanan ve güncellemenin resmi olarak kullanıma sunulmasını beklemek istemeyenler uygulamanın beta sürümünü Google Play Beta programından veya APKMirror aracılığıyla APK formatında indirebilirler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
82351 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim