Anlık Bildirim

WhatsApp uygulamasına çıkartma özelliği geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a uzun süredir beklenen çıkartma özelliğinin geleceği ortaya çıktı. Test edilen özellik yakında kullanıma sunulacak. Detayları habermizde bulabilirsiniz.
Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a uzun zamandır beklenen çıkartma özelliğinin geleceği ortaya çıktı. Line, WeChat, Skype, Facebook Messenger, Telegram ve Allo gibi mesajlaşma platformlarında kullanılan bu özellik kendinizi daha eğlenceli bir biçimde ifade edebilmenizi sağlıyor.

Yeni özellik beta sürümde test ediliyor

WhatsApp ilk olarak ilk olarak Facebook'un F8 geliştirici konferansında duyurduğu çıkartma özelliği şimdilik Android platformunda, beta sürümde test ediliyor. Yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Dolayısı ile çıkartmaları hemen kullanmaya başlamak istiyorsanız WhatsApp'in beta programına kaydolmanız gerekiyor.
Facebook'un sahibi olduğu WhatsApp'a eklenen bu çıkartmaların Facebook Messenger'da da kullanılabileceği söyleniyor. Tüm bu soru işaretlerinin açıklığa kavuşması için yeni özelliğin kullanıma sunulmasını beklemekten başka bir seçeneğimiz şimdilik yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim