Anlık Bildirim

Bir dönemin en popüler yapılacak listesi uygulaması olan Wunderlist, Microsoft’un da dikkatinden kaçmamış ve geçen yıl geliştirici 6Wunderkinder’i bünyesine katmıştı. Firma popüler uygulamayı sona erdirme kararı aldı.

Sıfırdan başlıyor

Geçen yılki satın alım sonrasında Wunderlist uygulamasının bir süre daha devam edeceği açıklanmıştı. O süre artık sona erdi. Microsoft, uygulamayı daha da geliştirmek yerine sıfırdan yeni bir uygulama yapma kararı aldı.

Yakın zamanda Wunderlist uygulaması mağazalardan kaldırılacak ve teknolojileri ile baştan inşa edilen To-Do onun yerini alacak. Yapılacak listesi uygulaması an itibariyle uygulama mağazalarındaki yerini aldı. Firma uygulamayı en iyi hale getirdiğini düşündüğünde de Wunderlist’i sona erdirecek.

Şimdilik kesin tarihler verilemiyor ancak en iyi ihtimalle yıl sonunda Wunderlist yayından kalkmış olacak. Bu bakımdan Wunderlist kullanıcılarının yavaş yavaş kendilerine yeni bir alternatif araması tavsiye ediliyor. To-Do uygulaması şu an erken dönemde ve pek çok özellikten yoksun durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3959 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Wunderlist ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim