Anlık Bildirim

Yazım düzeltme platformu Grammarly artık klavyenizde

Masaüstü platformlarda yazım hatalarını düzelten en popüler uygulamalardan Grammarly, mobil dünyaya adım atıyor. Grammarly klavyesi artık mobilde de yazılarınızı düzeltecek.

Masaüstü platformlarda yazım hatalarını bulan ve kullanıcıya öğreterek düzeltme yapmayı amaç edinen Grammarly platformu mobil dünyaya da adımını attı ancak bu kez klavye uygulaması olarak.

Grammarly neler sunuyor?

Mobil dünyada kullanıcıya ulaşmanın en kolay yolunun klavye olduğunu düşünen Grammarly, uygulamasını iOS ve Android platformları için yayınladı. Gramer hatası yapmaktan korkan kullanıcılar uygulamayı kullanabilir.

Standart bir klavye uygulaması olarak gelen Grammarly, daha çok düzgün bir İngilizce metin hazırlamak isteyenleri hedefliyor. Yani SwiftKey gibi metin önerileri çıkmıyor. Bunun yerine yazım yanlışı olan kısmın düzeltilmiş hali ve sebebini içeren dörtgen iletişim kutuları klavyenin hemen üzerinde beliriyor. Kullanıcı bunlara tıklayarak yanlışları düzeltiyor. Büyük G tuşuna dokunarak daha detaylı bilgilendirme de alabiliyorsunuz.

Üçüncü taraf uygulamalarla entegre olabilen Grammarly, premium kullanıcılar için daha gelişmiş tarzda öneriler yapabiliyor. Yani daha detaylı düzeltim için ödeme yapmak gerekiyor.

Grammarly: App Store II Google Play


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim