Anlık Bildirim

Yerli haber uygulaması Bundle'da sadece Türkiye'den ayda 2 milyon haber okunuyor

Yerli haber uygulaması Bundle'da sadece Türkiye'den ayda 2 milyon haber okunuyor
 
Farklı kategorilerden çok sayıda haber sitesi, dergi ve bloğu bir araya getiren iOS ve Android uyumlu Bundle uygulaması, sadece Türkiye pazarında 100.000'den fazla indirilme sayısına ulaşmayı başardı.
Temmuz ayı itibariyle aylık 3 milyon sayfa gösterimini aşan uygulamada, Türk kullanıcıları ayda 2 milyona yakın haber okuyor. Uygulamayı geliştiren Dwarf Planet’in kurucu ve CEO’su Ercan Varol ise konu hakkında şu bilgileri veriyor;
Bundle'ı deneyimleyen kullanıcılara keyifli bir haber okutma deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Şu ana kadar kullanıcılarımızdan beklenenin de ötesinde olumlu geri dönüşler aldık. %60'ın üzerinde seyreden aylık aktiflik oranları, 10 dakikayı aşan ortalama oturum süreleri, App Store ve Google Play Store'dan alınan geribildirimlerin %95'inin son derece olumlu olması bize doğru yolda ilerlediğimizi gösterdi ve geleceğe dönük hedeflerimizde çıtayı yükseltmemizi sağladı. Aynı zamanda yayıncılara sağladığımız mobil trafik rakamlarının hızla artması da bazı yayıncıların bizimle partnerlik çalışmaları başlatmaları için zemin oluşturdu.
Türkiye'de her gün binlerce kaynaktan, toplam 12.000’den fazla içerik ve haber, Bundle uygulaması sayesinde kullanıcılara sunululuyor ve her kullanıcı günde ortalama 15 haber okuyor. Türkiye'ye verdikleri önceliğin artarak devam edeceğini söyleyen Ercan Varol, uygulamanın ülkemizde amaçladıkları noktaya gelmesinin hemen ardından özellikle gelişmekte olan pazarlar ve stratejik açıdan önemli bir kaç ülkede hızlı büyümeye odaklanacağını açıkladı. 

 
Yerli haber uygulaması Bundle'da sadece Türkiye'den ayda 2 milyon haber okunuyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim