Anlık Bildirim

İnternetin en büyük mesajlaşma platformu WhatsApp’ın bir süredir deneme aşamasında olan sohbet içerisinde YouTube videosu başlatma özelliği erişime açıldı. İlk olarak iPhone kullanıcıları bu özelliği tecrübe edecek.

Uygulamadan çıkmaya son

Son güncelleme ile gelen özellik, YouTube videoları için artık orijinal uygulamayan geçiş yapma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Kullanıcılar gönderilen YouTube linkine tıklayarak doğrudan sohbet içerisinde izlemeye başlıyor.

Videolar bir baloncuk şeklinde sohbet ekranının üzerinde beliriyor. Bu baloncuğu aşağı veya yukarı kaydırabiliyorsunuz. Baloncuk içerisinde oynatma, durdurma, kapatma ve tam ekran yapma tuşları yer alıyor. Videoyu izlerken sohbet etmeye devam edebiliyorsunuz.

Diğer taraftan videoyu izlerken uygulamadan çıktıysanız veya başka bir sohbete geçtiyseniz, geri döndüğünüz zaman kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. İlginç olan taraf ise linki gönderen kişi videoyu izleyemiyor. Sadece alıcı kişi izleyebiliyor. Güncelleme an itibari ile başladı ve zamanla tüm ülkelere gelecek. Android tarafının ne zaman bu özelliği alacağı ise bilinmiyor.




 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim