Anlık Bildirim

YouTube’un mobil uygulamasına nihayet koyu tema geldi

Geçtiğimiz yıl YouTube'un masaüstü sürümü için kullanıma sunulan koyu tema seçeneği tam bir yıl sonra mobil uygulamalara da geldi. Artık uygulamayı gece kullanımına uygun hale getirmek mümkün.
YouTube geçtiğimiz yıl masaüstü sürümü için "koyu tema" seçeneğini kullanıma sunmuştu ve şirketin bunu mobil uygulamalarına da eklemesi bekleniyordu. Sonunda istenen oldu. YouTube, iOS ve Android uygulamaları için "koyu tema" modunun kullanıma sunmaya başladığını doğruladı. Bu özellik varsayılan olarak açık şekilde gelmeyeceği için kullanıcıların Ayarlar menüsünden etkinleştirmeleri gerekecek.
Koyu tema ile ekranın parlak kısımlarını karartarak uygulamayı gece kullanımına uygun hale getirebileceksiniz. Google'ın YouTube uygulamalarına koyu tema seçeneğini ekleyeceği birkaç ay önce yayınlanan bir raporda ortaya çıkmıştı. Arama devi koyu modun 2017 yılında masaüstü siteye eklendikten sonra mobil uygulama için en çok istenen özelliklerden biri haline geldiğini söylüyor.

YouTube uygulaması artık göz yormayacak

Koyu mod kullanıcı arayüzünde bazı renkleri tersine çevirerek uygulamanın göz yormayacak şekilde kullanılabilmesini sağlayacak. YouTube'un koyu tema seçeneği iOS kullanıcıları için bugün kullanılabilir hale gelmiş durumda. Google, Android kullanıcıları için güncellemenin "yakında" geleceğini söylüyor. Koyu temayı açmak için Profil > Ayarlar > Koyu tema seçeneğini etkinleştirmek yeterli olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8474 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim