Anlık Bildirim

Popüler video paylaşım sitesi YouTube geliştirilmeye devam ediyor. Google'ın eklediği son eklediği özellik sınırsız internete erişimi kısıtlı olan kullanıcıların yüzünü güldüreceğe benziyor. Videoların çevrimdışı kulanımını sağlayan seçenek henüz bütün ülkelerde erişime açık olmasa da Levant bölgesi olarak tabir edilen bölgede ve Orta Doğudaki bir kaç ülkede kullanılabiliyor.

Henüz hangi ülkelerde geçerli olduğu bilinmeyen yeni özellik kullanıma açık olduğu durumda başlığın altındaki segmentte bir indirme butonu beliriyor ve bu bölüme tıklandığında videonun indirmek istediğiniz çözünürlüğünü seçerek işlemi başlatabiliyorsunuz.

Müzik videolarında geçerli değil


Süreci ister bildirim çubuğundan isterseniz de Kütüphane bölümüne yeni eklenen ''İndirmeler'' sekmesi altından takip edebiliyorsunuz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra intternet bağlantısı olmaksızın görüntülenebilen videolar bu sayede tarifenizi kullanmıyor. Ek olarak yeni özelliğin müzik videolarında geçerli olmadığını da belirtelim. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim