Anlık Bildirim

DonanımHaber Android uygulaması AppGallery'e eklendi

DonanımHaber’in Android ve iOS platformlarında daha etkin bir deneyim sunan mobil uygulamaları, güncellemeler ile daha da hızlandı ve yeni özelliklere kavuştu.

DonanımHaber Android uygulaması AppGallery'e eklendi Tam Boyutta Gör

Her gün yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği ve 20 yıllık geçmişi ile Türkiye’nin en eski sayfalarından olan DonanımHaber’i mobil uygulamalardan da kolaylıkla takip edebilelim diye Android ve iOS uygulamaları her geçen gün gelişmeye devam ediyor. iOS tarafı Swift ile yeniden yazılırken, Android de Kotlin ile yenileniyor ve daha akıcı bir deneyim sunma yolunda ilerliyor.

Mobil uygulamaların Android için yayınlanan güncellemelerinde performansa dönük iyileştirmelere ve hata düzeltmelerine ek olarak gelen özelliklerden küçük bir kısmı şöyle:

  • Google desteği bulunmayan Huawei cihazlar için Google servislerinden arındırılmış bir sürüm hazırlandı.
  • Forum, özel mesajlar gibi birçok yerde taslak özelliği iyileştirildi ve olmayan yerlere de eklemeler yapıldı.
  • Web sayfalarındaki bir buton ile haberlerde veya forum konularında aynı yerden uygulamada devam etme özelliği getirildi.
  • Şikayet sayfaları uygulamaya da eklendi.
  • Google Cast desteği sunuldu.

iOS tarafında da kayıt ve giriş ekranlarının yeniden yazılması tamamlandı. Yakında yayınlanacak bir güncelleme ile sunulmuş olacak. Buna ek olarak arama ekranlarındaki iyileştirmeler, yeni özel mesaj yapısı, Swift ile tamamen yeniden yazılmış forum ekranları ile daha akıcı bir deneyim iOS uygulamasının güncel sürümünde yer alıyor.

AppGallery Bağlantısı: https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C100896339?locale=tr_TR (AppGallery'de aramaya DH yazarak da uygulamaya erişebilirsiniz.

DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video News Ücretsiz 126,4 MB

DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DONANIM HABER ELEKTRONİK YAY.LTD.ŞTİ. Haberler ve Dergiler Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7210 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
donanımhaber, dh ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim