Anlık Bildirim

Instagram "Portre Modu" özelliği üzerinde çalışıyor

Instagram'ın uygulama paketinde "Portre Modu" simgelerinin yer aldığı ortaya çıktı. Bu da uygulamaya yakın zamanda portre çekim özelliğinin geleceğine işaret ediyor. Detaylar haberimizde.
Son zamanlarda sürekli yeni özelliklerle geliştirilen Instagram'ın, sesli ve görüntülü arama üzerinde çalıştığını sizlere duyurmuştuk. Şimdi ise uygulamaya "Portre Modu" özelliğinin geleceğini güçlendiren kanıtlar ortaya çıktı.
TechCrunch'ın haberine göre, Instagram'ın uygulama paketinde (APK) portre çekim özelliğinin simgesi yer alıyor. "portrait_shutter_icon.png" adındaki dosya, uygulamaya yeni iPhone'larda olan portre çekim özelliğinin ekleneceğine ve şu an test edildiğine işaret ediyor. Portre modu, teorik olarak fotoğraflarınıza bokeh efekti vererek çeşitli ışık düzenlemeleri yapıyor. Bu sayede fotoğraflarınız adeta profesyonel bir makineyle çekilmiş hissi yaratıyor.

Instagram henüz bir açıklama yapmadı 

Instagram bu özellik hakkında henüz bir açıklama yapmazken, Portre Modu'nun uygulamaya eklenip eklenmeyeceği henüz bir netlik kazanmadı. Uygulamaya eklenen diğer yeni özellikler de, bu tip test dosyalarının ortaya çıkması ile öğrenilmişti. Aynı durumunun Portre Modu için de geçerli olacağını ve yakın zamanda bu özelliğin duyurulacağını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim