Anlık Bildirim

Instagram artık 60 saniyelik video paylaşımına olanak sağlıyor

Instagram kullanıcıları yeni güncellemeyle birlikte artık 60 saniyelik video paylaşımı yapabilecekler. Daha önce sadece reklam verenlere sunulan bu özellik artık tüm kullanıcılar için geçerli durumda.
İki ay önce reklam verenlere videolarını 60 saniyeye uzatma izni veren Instagram artık normal kullanıcılara da aynı ayrıcalığı tanıyacak. Haziran ayında tanıtılmasından bu yana 15 saniye ile sınırlı olan Instagram videoları artık tam bir dakikaya kadar uzatılabilecek. Ana şirketi gibi Instagram da giderek statik görüntülerin yer aldığı bir akıştan videoların yer aldığı daha kazançlı bir platforma dönüşmüş durumda. Şirket son altı ay içinde Instagram kullanıcılarının videoları izlerken harcadıkları zamanın yüzde 40 arttığını söylüyor.
Instagram'ın video görüntülenme sayılarını herkese açık şekilde göstermeye başlaması, yayıncılar ve reklam verenleri daha fazla video oluşturmaya teşvik etme konusunda yardımcı oldu. Şirket ayrıca özel günlerde en popüler videoları akışın en üstünde göstererek, onları Snapchat tarzında vitrine çıkarmaya başladı.
iOS platformundaki Instagram uygulaması için son güncellemeyle gelen yararlı bir araç, kamera rulosundan birden fazla klibi kullanarak video oluşturma yeteneği getiriyor. Video klipleri birleştirebilecek onlarca üçüncü parti uygulama var ancak iOS kullanıcıları artık bu işlemi Instagram içinden yapabilecekler. Güncellenmiş Instagram uygulaması iOS ve Android platformları için yayılmaya başlamış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5138 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, fotoğraf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim